fbpx

Te invităm la competiția Urlea Eco Trail Run 2017 în data de 22 iulie 2017!

Urlea Eco Trail Run este un concurs de alergare montană de tip circuit care se desfășoară pe potecile turistice ale Munților Făgăraș, în zona Văii Pojorta și fostei cabane Urlea. Cel mai înalt punct de atins pe parcursul cursei este cabana Urlea (1533 metri). Traseul cuprinde zone subalpine și zone de pădure iar participanții trebuie să aibă experiența necesară pentru a nu exista riscul unor accidentări. Elevația totală a concursului de alergare este de 840 metri. Competiția se va desfășura în tandem cu acțiunea de Ecologizare la fosta Cabană Urlea.

Înscrierile se pot face online sau în ziua competiției. Taxa de participare este de 30 lei per persoană până pe data de 6 iunie, 45 de lei de pe 5 iunie până pe 17 iulie, când se închid înscrierile online. Taxa de înscriere la momentul organizării competiției este de 60 lei per persoană.

Regulamentul competiției poate fi accesat AICI.

Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de înscriere AICI. Va fi necesară și completarea unei declarații la momentul ridicării kitului pentru concurs.

Pentru a deveni voluntar și a susține organizarea competiției completează formularul de înscriere AICI.

Pentru achitarea taxei online te rugăm sa accesezi site-ul de donații al Fundației Comunitare Țara Făgărașului AICI – Vă rugăm să menționați – „Taxă de înscriere Urlea Eco Trail Run – CSTF” în câmpul alocat pentru detalii. Plata se poate face și prin transfer bancar sau la bancă: Fundația Comunitară Țara Făgărașului, IBAN: RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, agenția Tăbăcari, cod fiscal 32085641.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului (în curs de înregistrare), în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Adresăm mulțumiri speciale donatorilor de la Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără ajutorul cărora nu am fi putut să înființăm Clubul Sportiv și să organizăm această activitate, precum și partenrilor media Radio Star și Bună Ziua Făgăraș.

Photo credit: Marius Boeriu