Te invităm să te înscrii la  Urlea Eco Trail Run 2017 până pe 17 iulie 2017!

Înscrierile se pot face online sau în ziua competiției. Taxa de participare este de 30 lei per persoană până pe data de 6 iunie, 45 de lei de pe 5 iunie până pe 17 iulie, când se închid înscrierile online. Taxa de înscriere la momentul organizării competiției este de 60 lei per persoană.

Regulamentul competiției poate fi accesat AICI.

Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de înscriere AICI. Va fi necesară și completarea unei declarații la momentul ridicării kitului pentru concurs.

Pentru a deveni voluntar și a susține organizarea competiției completează formularul de înscriere AICI.

Pentru achitarea taxei online te rugăm sa accesezi site-ul de donații al Fundației Comunitare Țara Făgărașului AICI – Vă rugăm să menționați – „Taxă de înscriere Urlea Eco Trail Run – CSTF” în câmpul alocat pentru detalii. Plata se poate face și prin transfer bancar sau la bancă: Fundația Comunitară Țara Făgărașului, IBAN: RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, agenția Tăbăcari, cod fiscal 32085641.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului (în curs de înregistrare), în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Adresăm mulțumiri speciale donatorilor de la Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără ajutorul cărora nu am fi putut să înființăm Clubul Sportiv și să organizăm această activitate, precum și partenrilor Body Factory Făgăraș, Radio Star și Bună Ziua Făgăraș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s