fbpx

Treasure Hunt

COMORILE FĂGĂRAȘULUI

 Ce este un Treasure Hunt?

Treasure Hunt-ul sau Vânătoarea de comori este un concurs care îmbină mai multe abilități de care concurenții trebuie să dea dovadă, precum ingeniozitatea, creativitatea și spiritul de echipă. Pentru a putea înainta în concurs, participanții trebuie să dezlege misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori, precum și să treacă de numeroase probe care le pun la încercare creativitatea, inteligența și capacitățile fizice,  la finalul cărora vor găsi comoara.

Spiritul de echipă

 

Orientarea

 

Abilitățile analitice

Creativitatea

 

Comorile Făgărașului, Ediția I

Prima ediție a Treasure Hunt „Comorile Făgărașului” a avut loc în data de 20 mai, 2017 și a reprezentat evenimentul de debut al Clubului Sportiv Țara Făgărașului. Ideea acestui concurs ne-a venit din dorința de a combina sportul și abilitățile participanților cu ideea de a cunoaște orașul și de a-i purta pe aceștia într-o călătorie de explorare a principalelor obiective și puncte de interes din oraș. Ne-am dorit să aducem o nouă cursă în oraș și am reușit. Evenimentul a fost un real succes în care participanții de toate vârstele au aflat lucruri noi, au râs și s-au simțit bine pe parcursul întregii călătorii din concurs.

Probele de pe parcursul concursului au fost și ele pe măsura așteptărilor: participanții au avut parte de anagrame, rebus-uri, ghicitori și probe de îndemânare pe care au fost nevoiți să le rezolve pentru a primi indicii. A fost primul treasure hunt organizat în oraș și în care am reușit să mobilizăm 20 de concurenți și peste 25 de voluntari, dornici să ne ofere o mână de ajutor.

Am avut parte, de asemenea, de susținere din partea Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără de care nu am fi reușit să organizăm acest eveniment. 

Comorile Făgărașului, Ediția a-II-a

După succesul primei ediții de treasure hunt, a urmat cea de a doua ediție desfășurată în data de 9 septembrie 2017. Am venit în întâmpinarea participanților cu probe noi, la fel de interesante și de palpitante, în care participanții au fost nevoiți să iasă din zona de confort și să își demonstreze o serie de abilități care le-au adus zâmbetul pe buze atât lor, cât și trecătorilor.

Probele de pe parcursul concursului au fost și ele pe măsura așteptărilor. Pentru a primi indiciile necesare, participanții au dansat cu trecătorii, s-au cățărat, au participat la cursa cu oul în lingură și au folosit abilitățile de negociere în piața agroalimentară. În cea de a doua ediție de treasure hunt am reușit să  mobilizăm 18 de concurenți și peste 20 de voluntari, cu ajutorul cărora am reușit să organizăm concursul în cele mai bune condiții. 

Și de această dată am avut parte de susținere din partea Cercului de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără de care nu am fi reușit să organizăm acest eveniment.  

Clubul Sportiv

Țara Făgărașului

Strada Gheorghe Doja, Numărul 23, Municipiul Făgăraș, Județul Brașov, 505200

CUI: 38078511

 

Urmărește-ne

activitatea