fbpx

Treasure Hunt – Comorile Făgărașului, ediția I

Treasure Hunt – Comorile Făgărașului

Vă invităm la competiția Treasure Hunt – Comorile Făgărașului 2017 în data de 20 Mai. Aceasta activitate marchează un moment foarte important pentru noi, lansarea Clubului Sportiv Țara Făgărașului.

Competiția se va desfășura pe echipe de câte 3 persoane. Pot participa persoane peste 12 ani. Pentru persoanele minore este nevoie de acordul părinților (prezența în persoană sau acord autentificat la notar).

Înscrierile se pot face online sau înaintea începerii competiției. Taxa de participare este de 10 lei per persoană/30 lei per echipă până pe data de 15 mai, când se închid înscrierile online. Taxa de înscriere la momentul organizării competiției este de 15 lei per persoană / 45 lei per echipă.

Regulamentul competiției poate fi accesat AICI.

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul de înscriere AICI. Va fi necesară completarea unei declarații la momentul ridicării kitului.

Pentru a deveni voluntar și a susține organizarea competiției completează formularul de înscriere AICI.

Pentru achitarea taxei online vă rugăm sa accesați site-ul de donații al Fundației Comunitare Țara Făgărașului AICI – Vă rugăm să menționați – “Taxă de înscriere Treasure Hunt CSTF” în câmpul alocat pentru detalii. Plata se poate face și prin transfer bancar sau la bancă: Fundația Comunitară Țara Făgărașului, IBAN: RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, agenția Tăbăcari, cod fiscal 32085641.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului (în curs de înregistrare), în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Adresăm mulțumiri speciale donatorilor de la Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără ajutorul cărora nu am fi putut să înființăm Clubul Sportiv și să organizăm această activitate.