fbpx

DESPRE NOI

CLUBUL SPORTIV ȚARA FĂGĂRAȘULUI (CSTF) este o persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, organizaţie sportivă de sine stătătoare, organizație profesională, cu caracter neguvernamental, apolitic, independent și în beneficiul public. Suntem convinși că, prin sport, putem aduce comunitatea împreună într-un mod constructiv și plăcut. Pentru asta vrem să organizăm evenimente sportive și de implicare în comunitate care să ofere experiențe plăcute și care să transforme Țara Făgărașului într-o comunitate cu oameni activi și pasionați de sport și natură

Misiunea noastră este să ne implicăm activ în dezvoltarea armonioasă a persoanelor de toate vârstele și să promovăm un stil de viață sănătos și plin de vitalitate prin intermediul evenimentelor sportive pe care le organizăm la nivel local, regional și național.

Viziunea noastră este să dezvoltăm o echipă tânără cu o mentalitate deschisă spre nou, prin intermediul căreia să îi motivăm pe oamenii din comunitate și să le insuflăm dorința de a se dezvolta prin sport.

Valorile după care ne ghidăm sunt performanța, sănătatea fizică și mentală, responsabilitatea față de mediu, orientarea către oameni și implicarea în comunitate.