Blog

Muțumim – Treasure Hunt!

Am avut o experiență excelentă la Treasure Hunt!

Mulțumim tuturor participanților, voluntarilor, partenerilor și sponsorilor care au făcut prima ediție a Treasure Hunt – Comorile Făgărașului 2017 posibilă! 

Felicitări câștigătorilor!

La cât mai multă activitate sportivă în comunitățile din Țara Făgărașului!

Vă așteptăm la ediția de vară a concursului de Treasure Hunt!

Co-organizator: Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Sponsori

Cercul de Donatori Țara Făgărașului

Clubul de Fitness Body Factory Făgăraș

Villa Abbatis Equestrian Center – Apoș

Style Advertising

Primăria Făgăraș

Parteneri Media

Radio Star

Bună Ziua Făgăraș

Board Games Night #1

Board Games Nights #1 este un eveniment organizat de membrii Clubului Sportiv Țara Făgărașului cu scopul de a aduce comunitatea făgărășeană împreună la „joacă!”

Pentru că a venit iarna, nu este indicat să mai ieșim cu hamacele, de aceea am spus să intrăm la căldură în sala mică de la Casa de Cultură și să ne jucăm!

Dacă ai board games pe acasă și vrei să le aduci noi nu ne supărăm, dacă nu, ți-am pregătit noi câteva „din partea casei”.

Pentru că știm și cât de importantă este hidratarea am avut grijă și de acest aspect – pentru ca serile noastre de jocuri să fie uber cool – așa că îi vom avea alături pe oamenii faini de la Rent Today Events .

Be there and bring your friends!

Vineri 22.12.2017 orele 18:00
Sâmbătă 23.12.2017 orele 18:00

Mulțumim Casa De Cultura Fagaras și Rent Today Events – Făgăraș!

Te așteptăm la Urlea Eco Trail Run!

Te invităm să te înscrii la  Urlea Eco Trail Run 2017 până pe 17 iulie 2017!

Înscrierile se pot face online sau în ziua competiției. Taxa de participare este de 30 lei per persoană până pe data de 6 iunie, 45 de lei de pe 5 iunie până pe 17 iulie, când se închid înscrierile online. Taxa de înscriere la momentul organizării competiției este de 60 lei per persoană.

Regulamentul competiției poate fi accesat AICI.

Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de înscriere AICI. Va fi necesară și completarea unei declarații la momentul ridicării kitului pentru concurs.

Pentru a deveni voluntar și a susține organizarea competiției completează formularul de înscriere AICI.

Pentru achitarea taxei online te rugăm sa accesezi site-ul de donații al Fundației Comunitare Țara Făgărașului AICI – Vă rugăm să menționați – „Taxă de înscriere Urlea Eco Trail Run – CSTF” în câmpul alocat pentru detalii. Plata se poate face și prin transfer bancar sau la bancă: Fundația Comunitară Țara Făgărașului, IBAN: RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, agenția Tăbăcari, cod fiscal 32085641.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului (în curs de înregistrare), în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Adresăm mulțumiri speciale donatorilor de la Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără ajutorul cărora nu am fi putut să înființăm Clubul Sportiv și să organizăm această activitate, precum și partenrilor Body Factory Făgăraș, Radio Star și Bună Ziua Făgăraș.