fbpx

IMPLICĂ-TE

Dorim să implicăm persoanele de toate vârstele din comunitatea din zona Făgărașului. Pentru asta avem nevoie de implicarea tuturor persoanelor și companiilor dornice să ne ajute în misiunea pe care o avem: dezvoltarea unei comunități sportive și sănătoase la poalele Munților Fărăraș.  Dacă dorești să ne fi alături și să ne susții cu resurse, idei sau conexiuni care pot face diferența, atunci:.

Direcționează 2% către Asociația Clubul Sportiv Țara Făgărașului

Fondurile obținute din redirecționarea impozitului tău pe venit vor fi utilizate în organizarea evenimentelor de natură sportivă din comunitate, atelierelor creative dedicate tinerilor și experiențelor de neuitat din activitățile Clubului.

E simplu și gratuit să ajuți!

Sponsorizează un eveniment

Organizăm anual pentru comunitate evenimente sportive la nivel local (Hămăceală-n Făgăraș, Board Games Nights, Treasure Hunt Comorile Făgărașului, ieșiri în natură) dar și eveimente evenimente de amploare națională precum Urlea Eco Trail Run. Ne ajută donații financiare, bunuri sau colaborări durabile.

Donează

Prin virament bancar în contul RO47RNCB0055155555380001 deschis la Banca Comercială Română, Făgăraș, pe numele Asociația Clubul Sportiv Țara Făgărașului, Cod Fiscal 38078511, menționând proiectul pentru care donezi sau scopul pentru care donezi.

Voluntariat

Ne dorim să dezvoltăm o echipă de voluntari pe termen lung pentru evenimentele marca Clubul Sportiv Țara Făgărașului. De aceea vrem să oferim o experiență utilă pentru cei implicați în acțiunile de voluntariat, prin care aceștia să poată să își dezvolte abilități noi în organizarea de evenimente sportive și să primească un certificat care să ateste acest lucru. 

 

Devino membru

Misiunea noastră este să promovăm sportul și stilul de viață sănătos în rândul oamenilor din comunitate, indiferent de vârstă. Dacă ești pasionat de sport și îți dorești să faci parte dintr-o echipă cu spirit liber, care vrea să construiască pentru o comunitate mai activă, atunci te aflii în locul potrivit. Te așteptăm să te alături echipei noastre. Completează chestionarul, trimite-l pe office@cstarafagarasului.org și te contactăm noi.

 

Împreună punem pe roți comunitatea!