fbpx

URLEA ECO TRAIL RUN

EDIȚIA  a III-a

Pentru ediția a III-a am avut emoții dată fiind prognoza severă din ziua evenimentului care a fost confirmată, în cele din urmă. Condițiile meteorologice vitrege ne-au determinat să întoarcem concurenții ce au luat startul la Traseul Vârful Urlea în Șaua Moșului, la aproximativ 2,5 kiloemetri de Vârf. Chiar dacă vremea nu a ținut cu noi, participanții s-au simțit în largul lor și s-au bucurat de fiecare moment de ‘agonie și extaz’ petrecut în alergare.  Situația precară a potecii de pe Valea Pojortei și închiderea ei de către Salvamont, ne-a forțat să schimbăm configurația curselor. Astfel am ales să transformăm traseele în Hit The Top. 

I-am avut alături și pe cei de la Asociația Poveștile Carpaților care au susținut proiectul principal „Cabana Urlea – împreună redeschidem poarta estică de acces spre Creasta Făgărașului“, ce are ca scop refacerea legendarei cabane Urlea și reintroducerea acesteia în circuitul turistic.

Cursa Family a reprezentat deliciul micilor concurenți care s-au bucurat de alergare și de ploaie alături de cei mari și au trăit la maxim fiecare moment.


A fost o ediție în care, chiar dacă vremea nu a ținut cu noi, am reușit să răpim multe zâmbete de satisfacție pe buzele participanților și ale voluntarilor.

35 Voluntari

85 Concurenți

Traseul Vârful Urlea în imagini

Traseul Cabana Urlea în imagini

Traseul Cetății în imagini