Te invităm la competiția Treasure Hunt – Comorile Făgărașului 2017 ediția a 2-a în data de 9 Septembrie.

Competiția se va desfășura pe echipe de câte 3 persoane. Pot participa persoane peste 12 ani. Pentru persoanele minore este nevoie de acordul părinților (prezența în persoană sau acord autentificat la notar). Pot participa de asemenea familii, caz în care nu există limită de vârstă.

Înscrierile se pot face online sau înaintea începerii competiției. Taxa de participare este de 15 lei per persoană/45 lei per echipă până pe data de 2 septembrie, când se închid înscrierile online. Taxa de înscriere la momentul organizării competiției este de 25 lei per persoană / 75 lei per echipă.

Regulamentul competiției poate fi accesat AICI.

Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de înscriere AICI. Va fi necesară completarea unei declarații la momentul ridicării kitului de concurs.

Pentru a deveni voluntar și a susține organizarea competiției completează formularul de înscriere AICI.

Pentru achitarea taxei online te rugăm sa accesezi site-ul de donații al Fundației Comunitare Țara Făgărașului AICI – Te rugăm să menționezi – „Taxă de înscriere Treasure Hunt CSTF” în câmpul alocat pentru detalii. Plata se poate face și prin transfer bancar sau la bancă: Fundația Comunitară Țara Făgărașului, IBAN: RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, agenția Tăbăcari, cod fiscal 32085641.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Țara Făgărașului, în parteneriat cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Adresăm mulțumiri speciale donatorilor de la Cercul de Donatori Țara Făgărașului și Fundației Comunitare Țara Făgărașului, fără ajutorul cărora nu am fi putut să organizăm această activitate.